Philips er førende inden for belysning på verdensplan. Philips Lighting har ca. 51.000 medarbejdere over hele verden. For Philips Lighting er leveret billeder til case stories, brochurer, plakater og ikke mindst til websites.

RPC Superfos er en af den europæiske industris førende inden for sprøjtestøbte plast emballage løsninger. Superfos er en af Claus Løgstrup ældste kunder. De første opgaver blev løst sammen med reklamebureau, senere direkte i samarbejde med marketingsafdelingen i Superfos. I den forbindelse har der været opgaver ad flere omgange i USA og de fleste lande i Europa. Billederne er anvendt til brochurer, plakater, online, udstillinger m.v.

Opgaverne har igennem mange år været fotografering til designmanualer, plakater, brochurer o.s.v. Nogle af de udfordrende opgaver har været at finde lokationer i hele landet til fotografering af IC3 toge. Der er både leveret billeder igennem reklamebureau og direkte til DSB.

Alfa Laval er en Svensk industrikoncern, der er verdens førende levendør af nøgleteknologier som varmeveksling, separation og væskehåndtering. Opgaverne er meget alsidige fra teknisk fotografering af anlæg, fotografering af og med mennesker samt studieoptagelse. Som med flere af Claus Løgstrups kunder er det et samarbejde, der har strakt sig over 25 år.

Alk Abellò er global markedsledende inden for produktion af præparater til at diagnosticere allergi og vaccinere mod allergi. Opgaverne har været alsidige for Alk Abellò. Der er blevet fotograferet medarbejdere, produkter og modeller, både på studierne og hos Alk Abellò

Denerco Oil er en upstream olie- og gaskoncern med aktiviteter i den danske, tyske, hollandske og britiske del af Nordsøen. Claus Løgstrup Fotografi har lavet billeder til bla. årsrapporter. I den forbindelse har fotografen et par gange være ude på boreplatforme.

Findus er en fødevarevirksomhed med et stort produktsortiment inden for dybfrossen mad. Findus er levenradør til kantiner, restauranter og cafèer. En stor del af fotograferingerne er foregået i mine studier i Ryesgade på Nørrebro, hvor der er køkken og regi til rådighed. Billederne er anvendt til salgsmateriale og på messer i form af brochure og plakater.

Dako producerer udstyr til at diagnosticere kræft. Selskabet er et af verdens førende på sit felt. Claus Løgstrup har leveret billedmateriale i gennem de seneste 20 år til plakater, brochurer og online. I den forbindelse har der været opgaver i Californien.

Gravmand er et entrepenørselskab der udfører alle former for jordarbejde, kloakarbejde, vejarbejde, brolæggerarbejde og anlægsarbejde. For Gravmand er, i samarbejde med Sebastian Sejer & Co A/S, lavet websitet www.gravmand.dk